Wat kunnen we doen?

Burgers in heel Amsterdam ondernemen actie. Hier is hoe u ook kunt.

Speel het spel

Kan jij amsterdam redden?

Download de game en speel nu!

Apple ios  

ClairCity Skylines is een gloednieuwe gratis game waarin je de baas van Amsterdam bent. Je krijgt de leiding over het bestuur van de stad voor de komende 50 jaar. Wat kies jij voor Amsterdam? Kan je bewoners gelukkig maken en een faillissement vermijden? Download ClairCity Skylines voor Android of iOS en deel je ervaring / laat ons weten wat je ervan vindt op Facebook.

Bewustzijn verspreiden

Downloaden en delen bij het promoten van schone lucht.

 

Ga de kantooruitdaging aan!

Ga de kantooruitdaging aan! Naast het spel hebben we een app specifiek voor organisaties en medewerkers. De app helpt bedrijven en andere organisaties aan te sporen om te bepalen hoe reizen hun efficiëntie en het welzijn van hun personeel beïnvloeden.
Voor individuele gebruikers kunnen ze, nadat de app is gedownload, kiezen of ze ermee willen communiceren om inzicht te krijgen in hun persoonlijke blootstelling aan luchtvervuiling en gezondheidseffecten. We gebruiken de app-gegevens om de impact van vervuiling op al onze levens aan te tonen en stadsbeleidsmakers te helpen bij het plannen van een betere toekomst voor elke partnerstad. Download de app

Download de app

Volg onze Amsterdam Facebook-pagina om op de hoogte te blijven.

Bekijk en deel verhalen van lokale mensen!

Bekijk al onze video’s op